gastenboek

  Tenny en Wim van Ree:

  Wij zijn jullie dankbaar voor de bijdrage die jullie hebben geleverd op onze 50 jarige bruiloft. Het was overweldigend. Van onze gasten hebben wij al veel complimenten ontvangen over de sfeervolle muziek. Mede hierdoor kunnen wij terug kijken op een hele fijne herinnering. Dat jullie nog vele mensen mogen laten genieten.

  Mary Buitinck:

  Hallo Sfeerheren, zoals verderop al staat: jullie doen je naam eer aan. Op mijn verjaardagsfeest (65 jaar) met 120 gasten hebben jullie voor een heel fijne sfeer gezorgd. Muziek was er bij elke tafel en veel meezingers.  (En er zijn echt héél veel meezingers) Er was echt voor elk wat wils. Ik heb van heel veel gasten complimenten gekregen over de muziek, ook nu een week later krijg ik nog steeds complimenten daarover. Zelfs van iemand die niet zelf bij het feest was. En onze kleindochter van 4 heeft jullie foto op haar slaapkamer staan :”Dan kan ik nog aan het feest denken.” Jullie hebben muziek gemaakt, zoals ik gehoopt had.

  Miryam en Jaap Jongman:

  Beste Tony en Joris, we hebben afgelopen zaterdag een geweldig leuk feest gehad bij Villa Vennendal. Dankzij jullie muzikale begeleiding en het perfect aanvoelen wat voor de juiste sfeer nodig is, was het een geslaagd feestje. Nogmaals dank en misschien tot ziens!

  Frans en Nel Geldman:

  Was weer een ouderwets feest. Bedankt hiervoor Frans en Nel

  Berta en Dick Postma:

  Beste Joris en Tony, ons 40 jarig huwelijksfeestje in het mooie theehuis de Agnietenberg in Zwolle, het heerlijke weer en ook jullie mooie muzikale bijdrage hebben er voor gezorgd dat het een geslaagde middag en avond is geworden met heel veel positieve reacties van onze gasten. Dank voor jullie leuke optreden en misschien tot een volgende keer.

  Hans de Lang:

  Beste Sfeerheren, jullie doen je naam eer aan. Hele positieve reacties gehad op mijn afscheidsgroet in Frederiksoord. Dank jullie hartelijk voor het compleet maken van dit feestje. Groet, Hans de Lang

  Benny Gussinklo:

  Beste Tony en Joris, jullie doen de naam” De Sfeerheren” eer aan! Twee dagen de gasten “op en top” vermaakt. Goede muzikanten die ook graag en goed op instrumenten van de gastheer spelen!! Ook prettig om zaken mee te doen! Succes en veel plezier in jullie optredens! Hgr. Benny

  Mirjam & Eddy Banning:

  Complimenten voor De Sfeerheren, Joris en Tony. Het weer was prachtig, de locatie voor elkaar en door jullie muziek was ons 25-jarig huwelijksfeest helemaal top! Tussen de gasten, afwisselende muziekstijl, Frans- Duits Italiaans en Nederlands kwamen voorbij. Accordeon en bas afgewisseld met tenor sax. Geweldig en een aanrader voor wie ook een gezellig feest wil vieren! Bedankt voor jullie optreden!

  Marianne en Karel Mikx:

  Ons Tielse tuinfeest op 28 mei, met als thema “het feest van de Liefde” werd door de Sfeerheren fijn begeleid met diverse soorten muziek, van zuid amerikaans tot heerlijk Hollands/ Amsterdams. Ondanks een heel klein buitje was het warm en dansbaar. Heel veel gasten, er waren er ongeveer 70, waren onder de indruk van deze Sfeer makers en wij al helemaal. Mannen/ heren bedankt en graag tot een andere keer.

  Trudie Versluis:

  Het 70 jarig verjaardagsfeest van Ries was een groot succes mede door de Sfeerheren. Wat goed goed stel muzikanten! Veel positieve reacties gehad

  Wim & Zwiertje Boer:

  Eindelijk was het zover, na 3 keer uitstellen konden we 21 aug. ons 50 jarig huwelijk vieren. Door het entertainment van de Sfeerheren was het een fantastische middag. Ook nadien kregen we complementen dat de Sfeerheren voor een goede harmonie hadden gezorgd tussen de gasten. Iedereen kon praten met elkaar en luisteren naar hun onderhoudende muziek, verzoeknummer geen probleem. Wat een fantastisch Combo. Iedereen heeft geweldig genoten van jullie optreden!

  Louise:

  Wat een geweldig verrassingsoptreden bij het zorgcentrum van mijn moeder. Een prachtige opsteker voor haar en alle andere bewoners die vanaf hun balkon konden genieten. Heel erg bedankt!!!

  Hans en Jolanda Aantjes:

  Ook een coronaproof feest krijgt extra sfeer door De Sfeerheren! Meezingen ging dan wel niet, maar genieten kan nog steeds. Dank voor jullie enthousiasme en muzikaliteit.

  Ans & Kees van Amerongen:

  Ons 40 jarig huwelijksfeest was een groot succes mede namens het optreden van de Sfeerheren! Gasten waren enthousiast over hun “eigenwijze” van optreden. Iedere tafel had een eigen feestje met de heren. Ze weten een geweldige sfeer te creëren en gasten reageerden heel enthousiast. Leuk feestje om op terug te kijken! Beslist een aanrader voor jong en oud! Dank jullie wel!

  Ineke Davelaar:

  Op 20 november was de dank-je-wel avond voor de vrijwilligers van Zorggroep Apeldoorn e.o. locatie Casa Bonita. Mede door de muzikale omlijsting van “de Sfeerheren” werd deze avond een Topavond!! Bedankt !!

  Noortje Staal:

  De Sfeerheren hebben tijdens het 18e lustrum van de Soroptimisten op een geweldige manier bijgedragen aan de sfeer. Complimenten voor de wijze waarop zij iedereen – en dan ook iedereen! – in beweging wisten te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Bram Hulshof:

  Mijn 80 ste verjaardag is op heel feestelijke manier gevierd op Erve Beverborg in De Lutte .  Kers op de taart was de virtuoze muzikale omlijsting door de SFEERHEREN ! Complimenten voor het steeds afwisselende repertoire !
  Bram

  Gerard en Ricky Niens:

  Op 14 april 2019 omlijstten De Sfeerheren ons 40 jarig huwelijksfeest. Dat hebben ze geweldig gedaan, ze voelden de sfeer van onze gasten haarfijn aan en konden daar op een fantastische wijze op anticiperen. Braziliaanse Bossa Nova tot André Hazes, ze hebben een heel breed repertoire. Je vraagt en ze spelen het !

  Eckhardt Dulfer:

  Op 23 februari hebben de Sfeerheren ’t Botterhuus op de grondvesten doen trillen. Veel enthousiasme van muzikanten en publiek. ‘T Botterhuus is het onderkomen van de Zwartsluizer botter ZS13, de oudste nog varen de botter van ons land. In de wintermaanden organiseren we activiteiten om de kosten van onderhoud zo veel mogelijk te dekken. Een avondje Sfeerheren bleek een schot in de roos.

  SMD/ Wijkteams Enschede:

  Wij hebben op 10 januari 2019 onze winterborrel gehad. En jullie aanwezigheid en vrolijke muziek heeft er mede voor gezorgd dat het een geslaagd feest is geworden. Wij danken jullie voor jullie inzet, ambiance en flexibiliteit.
  Wijkteams Enschede/ SMD

  Hannie Verheijen:

  Jullie doen de naam Sfeerheren eer aan! Het was supergezellig op de 2 middagborrels voor onze vrijwilligers. Die zijn heel divers, maar jullie speelden echt voor elk wat wils.
  Voor herhaling vatbaar.

  Fam. Ter Heege:

  In een woord grandioos. De Sfeerheren kunnen een feestje bouwen. Wij hebben enorm genoten van ons feest voor ons 50-jarig huwelijk.

  Rob en Nel Bais:

  Wij hebben een geweldige avond beleefd met de Sfeerheren t.g.v. de 65ste verjaardag van Nel. Fantastisch duo; zij doen hun naam eer aan. Joris en Tonny, nogmaals bedankt!!

  Albert Bergman:

  Ik heb afgelopen zaterdag avond genoten van jullie aanwezigheid en blij dat ik mijn favorite song even mocht mee zingen.

  Fré Bergman:

  Weer een optreden van de heren, nu op ons 40 jarig huwelijksfeest. En weer een groot succes. Dank jullie wel.

  Marijke Joosten:

  Het was niet de eerste keer en hopelijk ook niet de laatste keer dat jullie mijn feest tot een heel gezellig geheel smeden. Alleen maar lof gekregen van mijn gasten, dank jullie wel en tot een volgende keer

  Jannie Oving:

  Wij hebben een hele gezellige middag gehad, het weer werkte ook goed mee en ook mede dankzij jullie bijdrage. Het lied van de kleinkinderen klonk door jullie ondersteuning geweldig en wat een plezier hadden ze ervan. De manier waarop jullie het doen werkt perfect. Doordat jullie je steeds weer gaan verplaatsen wordt iedereen er bij betrokken. De mensen hebben enorm genoten, de reacties zijn heel mooi. We kunnen terug kijken op een hele mooie dag. Nogmaals heel hartelijk bedankt!!

  Nel en Jans Mulder:

  Beste Joris en Tony, Beste Sfeerheren, Jullie doen jullie artiestennaam eer aan !! Jullie hebben op een fantastische manier mijn feest, ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag, opgeluisterd!! De sfeer zat er goed in!! Dank daarvoor.
  Met vriendelijke groet, Nel en Jans Mulder

  Broos van Oversteeg:

  Beste Joris en Tony, bedankt voor de muzikale omlijsting van mijn 60ste verjaardag. Het was geweldig en we hebben er met onze gasten van genoten. Het was TOP !!

  fam Wouters:

  17 september hebben wij ons 50-jarige huwelijksfeest gevierd. De sfeerheren hebben echt een gezellige SFEER neergezet. Voor jong en oud, iedereen heeft van de muziek genoten.
  Leuke interactie bij de tafels!! Bedankt Joris en Tony voor jullie bijdrage.
  Groeten Wim en Dini Wouters

  Gerda van Zaane:

  Beste Joris en Tony, met recht De Sfeerheren. Wat een geweldige avond hebben jullie ons bezorgd. Daarvoor hartelijk dank. Groetjes, Gerda van Zaane/ Bridge club Bivoo

  Dominique en Nellie:

  Een fantastisch verjaardagsfeest gevierd van Nellie. Net als bij ons trouwen 15 jaar geleden is ook dit feest mede dankzij jullie zeer geslaagd. Knap hoe jullie jong en oud weten te vermaken.

  Willy Vels:

  Beste Joris en Tony, bedankt dat jullie vandaag (31 jan.) in de huiskamer van wooncentrum de Veenkamp de bewoners een onvergetelijke middag hebben bezorgd. Het was een geslaagd verjaardagsfeestje van de 90e verjaardag van mijn moeder. Bravo!!!!!

  Koop en Marjo Reurink:

  Op 12 juni vierden we ons 40 jarig huwelijksfeest. Tony en Joris het was in een woord fantastisch !! Iedereen heeft genoten van jullie fantastische muziek.
  groeten Koop en Marjo

  Maarten en Mirella van Leeuwen:

  Beste Sfeerheren, wat waren we blij dat we jullie op ons feest (21 mei 2016) hadden: de muzikale kwaliteiten, de prettige persoonlijke omgang en het oog voor welke bijdrage op welk moment het beste past! Onze ceremoniemeester was enorm te spreken over de natuurlijke wijze waarop jullie hem hebben ondersteund. Van ons krijgen jullie een 10 met een griffel!! Hartelijke groet, Maarten & Mirella

  Bert en Trees Platvoet:

  Beste Joris en Tony,
  Gisteren hebben jullie tijdens ons 40-jarig huwelijksfeest bij de Karmeliet in Zenderen weer gezorgd voor heel veel gezelligheid. Jong en oud heeft voor de derde keer bij ons genoten van jullie muziek. Familie en vrienden weten jullie inmiddels te vinden en op 5 juni wordt het mede dankzij jullie ongetwijfeld weer heel gezellig bij de Houtmaat, als onze broer en schoonzus een feestje geven. Leuk om te zien dat jullie zelf ook genieten. Succes!
  Hartelijke groet, Trees en Bert

  Sanderse Systems, Elst (Gld):

  Op 29 januari jl. hebben de Sfeerheren ons personeelsdiner tot een onvergetelijke avond gemaakt. Het “bruincafe” binnen ons bedrijf was omgebouwd tot restaurant. Cateraar Buitenpoort uit Huissen heeft een uitgebreid 4-gangen diner neergezet. Tussen de 4 tafels en totaal 30 personen manoeuvreerden de Sfeerheren door met een breed scala aan muziek. Joris en Tony ook deze, voor jullie tweede keer bij ons in Elst, was weer een succes. Groet en succes met jullie optredens, Ruud Sanderse
  www.sandersesystems.nl

  Hetty Mesie:

  Op 9 januari heb ik mijn 60ste verjaardag gevierd met een feest in het Van der Valkhotel bij Apeldoorn. Mede dankzij de Sfeerheren is dat een sfeervolle en gezellige avond geworden waarop ik met veel plezier terugkijk. Deze mannen zorgen voor passende, sfeervolle muziek! Ik had ze ruim 6 jaar geleden al eens gezien en gehoord op een feest en gelukkig hun kaartje al die tijd bewaard. Kortom: een aanrader.

  Carolien Scholten:

  Op 16 december hebben wij ons Kerstdiner voor het personeel van Dynobend gevierd. Dit vond plaats bij het ROC te Almelo. Daarnaast wilden wij een ongedwongen sfeer creëren onder het personeel. Wat was de sfeer goed en wat hebben jullie het feest voor de mensen aangenaam en muzikaal gemaakt. We hebben de avond nog vaak met elkaar besproken. Wat een aanrader, de heren maken je feest tot een succes. Bedankt namens alle personeelsleden van Dynobend. Groeten vanuit Dynobend te Haaksbergen.

  André en Ester Blankenvoort:

  De sfeerheren hebben een wezenlijke bijdrage geleverd aan het welslagen van ons 12,5-jarig huwelijksfeest. Hun interactie met onze gasten was subliem. En ze spelen werkelijk alles. Na afloop gaven veel van onze gasten aan dat de muziek steengoed was!

  Tonny de Vries:

  Beste Sfeerheren, een beetje late reactie maar ik ben een digitaal fotoboek aan het maken en bij het zien van de foto’s genieten we weer volop. Wij hebben een fantastisch feest gehad en jullie muzikale bijdrage heeft daar zeker een aandeel in gehad. Bedankt en wie weet komen we elkaar nog weer eens tegen hier in Noord Holland. Vriendelijke groet, Bert en Tonny de Vries

  Danny Huizer:

  2 mei heb ik mijn vijftigste verjaardag mogen vieren in café de Hamer in Apeldoorn. De Sfeerheren hebben de muziek verzorgd. Daarnaast hebben zij sfeer en gezelligheid toegevoegd aan het feest en mede door hun geweldige interactie met de gasten (ook van hen vele complimenten ontvangen over de bijdrage van de Sfeerheren) kijk ik terug op een mooi feest.
  Sfeerheren: bedankt!!

  Janine Wilderom:

  Bedankt nog, voor jullie gezellige (aanwezig)heid op mijn 50+ feestje, ’s avonds in onze achtertuin in Reek. Naast een hapje, drankje is er lekker meegezongen en zelfs nog gedanst op jullie sfeervolle muziek, mooie combinatie (contra)bas + accordeon! Ik………en vele gasten hebben genoten!!!!

  Joop en Wilma van de Moosdijk:

  Beste Joris en Tony, Mede door jullie optreden op ons 25-jarig huwelijksfeest in Bladel, was het een zeer geslaagde dag. Iedereen was enthousiast en vol lof over de sfeer die jullie hebben toegevoegd met jullie geweldige muziek. Sfeerheren – bedankt!

  Henk en Lia Westerman:

  Op 19 juli hebben mijn man en ik gevierd dat we 60 en 65 jaar geworden zijn. Voor dit feest bij de Viersprong in Nieuwleusen hebben we Sfeerheren gevraagd voor muzikale inbreng. Wat een plezier !!! Door hun gevoel voor sfeer en interactie met onze gasten hebben we een fantastische middag beleefd. Om nooit te vergeten !

  Gert en Carla ter Brugge:

  Wat hebben we samen met de kinderen genoten tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest in onze tuin.
  Door de sfeerheren is het een topavond geworden om nooit te vergeten.
  Dank dank dank!!!

  H. Lemmens uit Hapert:

  Het was geweldig, bedankt!

  Nicole van de Vlag:

  Beste Sfeerheren, jullie mogen jullie naam met trots dragen! Jullie hebben op onze trouwdag heel goed aangevoeld welke sfeer we zochten! Mede door jullie bijdrage voelde de dag heel ontspannen en relaxed. Dank jullie wel!!! Groetjes, Olaf en Nicole

  Ria van Asselt:

  Dag Joris en Tony, Bedankt dat onze high tea zo sfeervol is verlopen. Zowel onze gasten als wij hebben het erg gezellig gevonden. Wie weet tot de volgende keer. Misschien bij leven en welzijn over twee jaar !!!???

  Nicole Oolman:

  Bij deze nog bedankt voor jullie bijdrage op 4 januari jl. De reacties die we hebben gehad waren zeer positief. Jullie muziek bracht veel gezelligheid en het was fijn dat jullie zo flexibel in konden spelen op de situatie. Ik hoop jullie in ieder geval nog een keertje terug te zien, bij Tourclub Swolland of misschien bij een andere gelegenheid.

  Jacintha en Hans:

  Vrijdag 7 Juni was de derde keer dat jullie voor ons een feest hebben verzorgt met jullie sfeervolle muziek. En weer was het een groot succes. We hebben genoten en veel leuke reacties gehad. Als we weer wat te vieren hebben dan zullen we zeker weer een beroep op jullie doen. Bedankt ! Enthousiaste groet; Hans en Jacintha.

  Jan en Ees Grootentraast:

  Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons 40-jarig huwelijksfeest. Wij hebben enorm genoten, maar onze gasten ook!!! Jullie hebben jullie naam eer aanngedaan! Mede dank zij jullie is het voor ons een onvergetelijk feest geworden.Fijn!!!

  Jenneke en Be Edelijn:

  Beste Tony en Joris, Wat hebben we genoten van jullie optreden. Jullie bijdrage voor ons feestje was super!!! Echt een top sfeer. Hartelijk dank.

  Ryan Hoekman:

  Mooie mannen, jullie enthousiaste en muzikale aanwezigheid zorgde ervoor dat verplicht afscheid nemen van onze baan tot een positieve ervaring is verheven. Dank, heel veel dank.

  Ruud Bindervoet:

  voor een geslaagde party een onmisbaar ingrediënt! “Sfeerheren” 100% “Sfeer” verzekert met de “Heren”. Thanks, Ruud

  Piet Heimerikx:

  De sfeerheren hebben ons 40 jarig huwelijksfeest ondersteund. De gasten waren vol lof over de muziek. Grote variatie, goed inspelend op de diverse groepen, incl de kleinkinderen. Een prima combinatie van achtergrond en entertainment.

  Arnoud van de Ridder:

  Beste Sfeerheren, op zaterdag 20 november hield het IVN Nederland een grote ledendag met circa 1000 deelnemers in het Mediapark en op het terrein van het Goois Natuurreservaat te Hilversum. Jullie waren daar ook aanwezig en hebben voor een prima sfeer gezorgd. Van de bezoekers, leden en anderen hebben we gehoord dat jullie muzikale omlijsting in prima vaarwater is gevallen. Nogmaals dank. Met vriendelijke groet, Arnoud van de Ridder, Projectleider IVN

  Karin en Gerard den Heij:

  Wij , en al onze gasten hebben ontzettend genoten van uw muzikale bijdrage tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest. Vooral de verzoeknummers (liedjes over den Haag en Rotterdam) hebben bij veel van onze gasten de handen op elkaar gekregen. Heel erg bedankt.

  Constant van Dijk:

  Zit na te genieten van de Sfeer die beide Heren gisteren op m’n 60-ste verjaardagsfeest wisten te creëren. Mede dank zij prettig vooroverleg en gezamenlijke inspanning voor een tekstboek hebben we heerlijk gezongen. Een bijzondere Zugabe vond ik het stukje Ierse muziek op een gegeven moment. Gelet op de glunderend genietende gezichten van de gasten een groot succes. Tony en Joris, bedankt voor jullie muziek die mede deze dag onvergetelijk maken. Vriendelijke groeten, Constant

  Marianne en Peter Sueters:

  Mede door jullie mobiele muzikaliteit was ons robijnen huwelijksfeest in de tuin en onder de tent een heerlijke happening die onze gasten en zeker ook wijzelf niet zullen vergeten. Wat een gezellig repertoire waaruit vele verzoeknummers konden worden geput. Hulde voor jullie improvisatie bij de ondersteuning van de fraaie optredens van familie en vrienden. Heren, dank voor jullie sfeer! Marianne en Peter Sueters/ Delden, 29 juni 2013

  Paula en Manfred:

  Beste Joris en Tony, We willen jullie nogmaals bedanken voor de muzikale bijdrage aan ons feestje. Het was echt fantastisch!! De sfeer, de zuiverheid, de kwaliteit, het samenspel… zo kunnen we nog wel even doorgaan. Heel mooi! Wat ik (Paula) nog kwijt wil is voor mij bijzonder. Vroeger in mijn vaders familie werden de feestjes altijd op deze manier gevierd. Mijn vader speelde zelf accordeon en mijn ooms ook. Ze gingen staan en zongen uit volle borst. Zo was het. Mijn moeder heeft 13 jaar geleden een hersenbloeding gehad en mijn vader verzorgt haar. Hij doet dat met al zijn kracht. Maar is daarmee ook gestopt met lachen en met zingen. Nu na 13 jaar heb ik hem weer horen lachen en zingen. Dat was heel bijzonder voor mij (en voor mijn zussen en broer). We kregen er een warm gevoel van. Ik weet dat muziek mensen beroert, ik werk dagelijks zo, maar dit heeft mij diep geraakt. Nogmaals: dank jullie wel! Vriendelijke groeten, Manfred Nijland en Paula ten Broeke.

  Peter en Henny:

  Beste Sfeerheren, We hebben genoten van jullie optreden op ons huwelijksfeest. De naam ‘Sfeerheren’ is goed gekozen. De combinatie van improviseren, onversterkt geluid, regelmatig verplaatsen in de zaal, uitstraling en verschillende muziekstijlen zorgden voor een bijzonder geslaagde avond. Heel veel dank hiervoor. Peter en Henny

  Joop en Wendeline:

  De Sfeerheren hebben op Joop zijn 50e verjaardag gespeeld. Het was een groot succes! De sfeer zat er vanaf het 1e nummer al meteen in, ook omdat ze zich meteen (op een bescheiden manier) tussen de gasten begaven en inspeelden op het moment qua nummers en verzoeknummers! Hierdoor bleef iedereen gedurende het hele optreden in de feeststemming!! Ze hebben een enorm divers repertoire van Engelstalige en Nederlandstalige nummers en spelen verschillende stijlen. Voor ons maakte hun optreden het tot een onvergetelijk feest en kunnen deze 2 sympathieke professionele muzikanten aan iedereen van harte aanbevelen!!

  Bart en Sabine:

  Beste Sfeerheren, Wij willen jullie bedanken voor de leuke muziek op ons trouwfeest van 30 januari jl. in Oldenzaal. Niet alleen wij, maar ook onze gasten, hebben er erg van genoten gezien de leuke reacties die wij van hen kregen. Nogmaal bedankt en wellicht tot een ander sfeervol feest! groetjes Bart en Sabine

  J. Gielen:

  Muzikaal duo, Heb bijzonder genoten van jullie, contactuele, muzikale hoogstandjes, ter gelegenheid van het Abrahamfeest in Puyflijk. Jullie sfeerbrengende gezelligheid, bevestigt en onderstreept de zo typerende naamgeving:”De Sfeerheren”. J.Gielen.

  Dominique en Ralf:

  Waarde sfeerheren, Zeer veel dank voor jullie mooie bijdrage aan ons feest. Wij hebben wederom zeer van jullie genoten, en getuige de bedankmailtjes die wij krijgen en waarin jullie expliciet genoemd worden waren wij niet de enigen. Dank jullie wel dus, nogmaals, en we komen elkaar ongetwijfeld weer ergens tegen. Hartelijke groet van ons beiden, Dominique en Ralf.

  Freerk Jan:

  Heren, Jullie waren fantastisch en brachten inderdaad de sfeer die gewenst was! groeten, Freerk Jan Hoekstra/ Subvention Ommen

  Marcel en Ina:

  Beste Tony en Joris, Wat hebben jullie gisteren geweldig gespeeld, tijdens het 50 jaar-feest van Ina. Jullie waren echte sfeerheren, die de sfeer goed aanvoelden en daar ook een belangrijk aandeel in hadden. Verzoeknummers, begeleiding van gasten die zongen, alles kon. Bedankt voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke middag en avond! Marcel en Ina

  Klaas en Lokke:

  Jullie hebben heel veel sfeer gebracht op ons 40-jarig huwelijksfeest. Er komen nog steeds veel positieve reacties van onze gasten. Wie weet tot een volgende keer!!! Klaas en Lokke

  Miranda Beltman:

  Hey Joris en Tony! Enorm bedankt voor de superavond bij ons huis- en tuinfeest. Jullie hebben de sfeer er goed ingebracht! Hij is er ook nog erg lang in blijven zitten… Iedereen was erg enthousiast over jullie! Lieve groetjes uit Wesepe, Miranda

  Rien Mensink:

  Mede dankzij De Sfeerheren is ons feest op de partyboot Nirvana een succes geworden, het zich tussen de gasten begeven en zo een ontspannen sfeer te creëren is het duo wel toevertrouwd. Alle lof! Rien en Adri Mensink

  Henk en Alies Hamhuis:

  Een feest wordt pas echt een feest met een optreden van de Sfeerheren! Niet alleen wij maar ook onze gasten hebben enorm genoten! Fantastisch, en tot een volgende keer!

  Michelle en Dennis Duivenvorden:

  Een zeer vrolijke, zonnige trouwdag met de sfeerheren…….onze feestelijke dag was AF! Jong en oud en “daartussenin” heeft van hun optreden genoten! En ….meegezongen. Met recht sfeer-heren!! Hartelijke dank!!

  Beernd de Witte:

  Heeee Tony en Joris. Dank voor jullie enthousiasme en muzikaliteit. Menigeen heeft nadien nog om jullie gevraagd. Abraham vertelde me dat jullie het feestje compleet maakten!

  Wouter Krabbendam:

  Afgelopen zaterdag een superoptreden gehad van de Sfeerheren bij de heropening van onze winkel in Zwolle. Joris en Tony voelden de avond goed aan, begonnen rustig en uiteindelijk werd het een groot feest. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Chris en Marianne Klieverik:

  Hallo Sfeerheren, wat een geweldig feest hebben we gehad. Een mooie zaal (de serre van Partycentrum Luttikhuis bij Oldenzaal) lekker eten en drinken, Oranje dat gewonnen had van Japan en natuurlijk jullie fantastische optredens. Nogmaals onze hartelijke dank. Wij zullen nog zeer lang nagenieten van ons zilveren bruiloftsfeest. Chris en Marianne Klieverik