repertoire

Al 25 jaar spelen Joris en Tony samen en je kunt je voorstellen dat we in al die tijd een ongelooflijk groot repertoire hebben opgebouwd en zodoende inzetbaar zijn op zeer veel verschillende gelegenheden. Zo kunnen we de hele avond sfeervolle instrumentale achtergrondmuziek spelen tijdens een chique gala-diner of we worden als act gevraagd tijdens een smartlappenfestival en staan dan in de kroeg smartlappen te zingen. Zo hebben we in het verleden ook dansavonden van een tango-school begeleid of spelen we tijdens de Zwitserse-avonden in de Reuvershoeve, of we worden uitgenodigd om tijdens een Frans-straatfestival op te treden… om maar wat te noemen.

Alles draait om timing & repertoire keuze en dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wanneer we welk nummer waar kunnen spelen.

Wat men over het algemeen niet van ons verwacht is dat wij Happy  van Pharrell Williams of Sexy als ik Dans  van Nielsen of Ai Se Ue Te Pego  van Michel Teló of het Air  van J.S. Bach spelen, maar het staat allemaal wèl op ons repertoire. Vaak verwacht men dat wij Sous Le Ciel De Paris  of Olé Guapa  of In Een Rijtuigie  op ons repertoire hebben staan en ja.. dat staat ook op het repertoire, en dan niet te vergeten Circus Renz  waarmee Tony toen hij 13 jaar was het Nederlands kampioenschap accordeonspelen won!

Mensen die ons voor het eerst zien optreden zijn soms verbaasd dat we alles uit ons hoofd spelen. We zijn mobiel en interactief en een muziekstandaard zou letterlijk tussen ons en het publiek in staan, dus deze laten we thuis.